În casa voluntarilor – In the volunteers’ house

Byadmin

În casa voluntarilor – In the volunteers’ house

DSC_0043Haideți să facem o scurtă vizită în casa celor care de mai bine de o jumătate de an depun nenumărate eforturi pentru transformarea comunității. Cei patru tineri prin tot ceea ce fac zi de zi le arată copiilor și tinerilor din comunitate că a trăi în mediul rural poate avea și avantaje, că a vorbi o limbă străină chiar dacă cu greșeli e mult mai bine decât a nu o DSC_0030vorbi deloc sau că a-i judeca pe cei din jur e greșit.

Dar să lăsăm vorbele și să punem imaginile să vă arate puțin din locul în care pentru câteva lunii voluntarii SEV îl numesc acasă.

Let’s pay a short visit in the house of those which for more than half a year DSC_0011make efforts in changing the community. The four youngsters which through what they do every day, they show to children and youngster in the community that living in the rural area also has advantages, that speaking in a foreign language even with mistakes is better than not speaking it at all or that judging people around is wrong.

DSC_0062But let’s put the words aside and let the pictures show you the place which for few months the volunteers are calling it home.
DSC_0025DSC_0013  DSC_0027  DSC_0005

 

About the author

admin administrator

Leave a Reply