Comunicat de presă – Vise dulci / Sweet Dreams

ByOana Ungureanu

Comunicat de presă – Vise dulci / Sweet Dreams

Comunicat de presă
14 Septembrie 2018

Vise dulci / Sweet Dreams

Voluntarii SEV împreună cu cei locali ai Curbei de Cultură au organizat la mijloc de septembrie un atelier de dream catchere chiar în biblioteca asociației! Îmbinând cultura cu ecologismul, scopul evenimentului a fost nu doar de a face o activitate drăguță și distractivă cu tinerii și copiii, dar și de a stimula creativitatea acestora și de a aduce cunoaștere asupra acestor obiecte culturale specifice ce original se făceau doar din materiale naturale în totalitate.

 

 

Toți cei ce au venit interesați deja în dream catchere, precum și cei ce au descoperit pentru prima data aceste minunate obiecte folosite pentru a preveni vise urâte și considerate aducătoare de vise bune și noroc,  au descoperit arta străveche a dream catcher-urilor împreună, folosindu-se de pene, ațe colorate, nasturi sau bile multicolore și nu numai! A fost nu numai distractiv, cât și educativ pentru toată lumea!
Mulțumim voluntarilor internaționali Baptiste și Raimo pentru organizare și facilitare, Robert pentru sprijin, voluntarilor locali Oana și Laura pentru traducere, participare și ajutor, și lui Estelle pentru poze și participare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Curba de Cultură este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, dedicată învăţării nonformale, culturii şi oportunităţilor de participare ale tinerilor din mediul rural din România. Scopul asociaţiei este de a revitaliza mediul rural din România. Misiunea Curbei de Cultură este să contribuie la dezvoltarea adolescenţilor şi tinerilor ca parte integrantă din comunităţile în care trăiesc, folosind educaţia nonformală ca sistem complementar sistemului formal de educaţie.

Pentru orice informație sau dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea noastră ne găsiți pe următoarele canale:

Social media:

Websites:                 www.curbadecultura.ro
                                   http://evs.curbadecultura.ro/
Facebook pages:    https://www.facebook.com/Curba-de-Cultur%C4%83-153846781406285/
                                   https://www.facebook.com/evswcurbadecultura/
Instagram:              https://www.instagram.com/curbadecultura/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Oana Ungureanu

I consider myself to be an activist and an adventurous and ampathic person. I study anthropology, while also being interested in whatever counts as social sciences, and in my free time I play video games or work on personal projects. /// Mă consider a fi un activist și o persoană aventuroasă și empatică. Studiez antropologia, fiind însă interesată de orice înseamnă științe sociale, iar în timpul liber mă joc jocuri video sau lucreaz la diverse proiecte personale.

Leave a Reply