Comunicat de presă – Atelier Upcycling

ByOana Ungureanu

Comunicat de presă – Atelier Upcycling

Comunicat de presă
31 August 2018

Atelier Upcycling

Chiar în ultima zi de August, o parte dintre voluntarii SEV ai Curbei de Cultură au organizat un eveniment din seria atelierelor ”Do it youself” ce își propun învățarea și îndrumarea tinerilor când vine vorba de reutilizarea lucrurilor ce ar fi în mod conventional considerate gunoaie în locul aruncării acestora. Atelierul s-a desfășurat chiar în biblioteca Curbei, iar această sesiune de reciclare creativă a avut ca rezultat o sumedenie de lucruri noi și frumoase pe care participanții au fost fericiți și entuziasmați să le ia acasă cu ei.

În cadrul sesiunii acestui atelier de Upcycling au existat trei workshopuri și anume: făcut de căsuțe de păsări din sticle de plastic, suport de creioane din cutii de conserve și portofele din cutii de lapte/suc. Atât voluntarii cât și participanții  s-au simțit bine, relaxându-se și distrându-se totodată prin acest procest creative, și toți cei ce au participat au plecat cu ceva nou, atât în abilități cât și în obiecte noi și drăguțe făcute de ei înșiși.
Le mulțuim voluntarilor internaționali Tim, Milena și Raimo pentru facilitare și organizare și voluntarului local Oana pentru traducere și ajutor.

(vizualizați mai multe aici).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


=== Această activitate este parte a proiectului SEV Building Youth Supportive Comunities – Environment [2017-2-RO01-KA105-037748], proiect cofinanțat de ANPCDEFP din programul Erasmus+ al Uniunii Europene și implementat în România de Curba de Cultură. ===

 

Curba de Cultură este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, dedicată învăţării nonformale, culturii şi oportunităţilor de participare ale tinerilor din mediul rural din România. Scopul asociaţiei este de a revitaliza mediul rural din România. Misiunea Curbei de Cultură este să contribuie la dezvoltarea adolescenţilor şi tinerilor ca parte integrantă din comunităţile în care trăiesc, folosind educaţia nonformală ca sistem complementar sistemului formal de educaţie.

 

Pentru orice informație sau dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea noastră ne găsiți pe următoarele canale:

Social media:

Websites:                 www.curbadecultura.ro
                                   http://evs.curbadecultura.ro/
Facebook pages:    https://www.facebook.com/Curba-de-Cultur%C4%83-153846781406285/
                                  https://www.facebook.com/evswcurbadecultura/
Instagram:             https://www.instagram.com/curbadecultura/

 

About the author

Oana Ungureanu

I consider myself to be an activist and an adventurous and ampathic person. I study anthropology, while also being interested in whatever counts as social sciences, and in my free time I play video games or work on personal projects. /// Mă consider a fi un activist și o persoană aventuroasă și empatică. Studiez antropologia, fiind însă interesată de orice înseamnă științe sociale, iar în timpul liber mă joc jocuri video sau lucreaz la diverse proiecte personale.

Leave a Reply