Comunicat de presă – Seara Interculturală

BySorin Berbecar

Comunicat de presă – Seara Interculturală

Comunicat de presă
23 Iulie 2017

O primă seară interculturală cu volunarii SEV ai Curbei de Cultură.

Voluntarii SEV găzduiți de Curba de Cultură din cadrul proiectului Izvoarele Unveiled alături de voluntarii locali ai Curbei au organizat o seară interculturală la Centrul Cultural din Izvoarele.
Scopul acestei activități a fost aceea ca participanții să aibă parte de o experiență interculturală în care învață în diverse moduri interactive despre alte țări din Europa – prezentate chiar de locuitori ai acestora.

Voluntarii SEV găzduiți de Curba de Cultură au fost dornici să  împărtășească puțin din cultura țărilor din care provin. Participanții au avut ocazia de a afla mai multe despre Italia, Spania, Franța, Cehia și Argentina de la IsabellaAlbaEstelle, Roman și Gabriel atât prin diverse activități informative cât și prin conversație. De asemenea cei prezenți  au putut gusta din preparate culinare făcute în casă specifice țărilor prezentate.

Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de acest tip, unde voluntarii din diverse țări împărtășesc cultura, situația, experiența și chiar bucatele lor cu oamenii din Izvoarele și împrejurimi.

About the author

Sorin Berbecar administrator

More about me, what I do and what I like here: https://sorinberbecar.wordpress.com/

Leave a Reply