Portret de voluntar – Jonas (Germania)

Byadmin

Portret de voluntar – Jonas (Germania)

Bună ziua, numele meu este Jonas. Sunt din Germania și am 25 de ani. Am terminat de curând studiile de licență în jurnalism în tehnologie și relații publice în Nürnberg și acum profit de șansa de a cunoaște culturi diferite și, de asemenea, îmi iau timp să mă gândesc la ce voi face în continuare. Pe lângă multiplele locuri de muncă ca student care lucrează, am lucrat, de exemplu, în biroul local pentru tineret din zona din care vin sau am făcut parte din grupul de cercetași.

Mă motivează cu adevărat interesul pentru oameni diferiți, pentru ceea ce au de înfruntat și pentru stilul lor de viață. În cadrul studiilor mele, comunicarea a jucat un rol foarte important, așa cum o face și în societate. Multe dintre problemele pe care le avem în lumea modernă ar putea fi rezolvate ascultându-ne cu adevărat unii pe alții, practicând empatia și mindfulness. Și ar trebui să începem de la o vârstă fragedă. Ar fi o plăcere să împărtășesc cu voi aceste valori!

Hello, my name is Jonas. I’m from Germany and 25 years old. l recently finished my bachelor studies of technology journalism and public relations in Nuremberg and I’m now taking my chance to get to know different cultures and also taking my time to think what to do next. Besides multiple jobs as a working student I’ve worked e.g. in the local youth office in my valley or have been a part of the scouts.

I’m really driven by the interest for different people, what they have to deal with and how they live. In my studies, communication played a huge role and it also does in society. Many problems we have in the modern world could be solved by truly listening to each other, practicing empathy and mindfulness. And we should start in a young age. It would be a pleasure to share this values!

About the author

admin administrator

Leave a Reply