Merg tot în Germania?

ByAnda Dumitrache

Merg tot în Germania?

Da, pentru că acolo mai este un loc disponibil, pentru o durată de 5 luni (între 01.04.2023 și 31.08.2023).

Ce vei face acolo?

Te vei alătura echipei care se ocupă de lucru cu tinerii, vei participa la activități de vară pentru copii, adolescenți (tineri în general).

Unde?

Activitatea va avea loc în centrul orașului Frankfurt am Main.

Beneficii:

Vei primi bilete pentru mijloace de transport în comun, pentru a putea explora cu ușurință zona Hessen.

La început, un voluntar de-al nostru îți va fi alături pentru a te ajuta să te orientezi și să știi unde să ajungi.

Ce vei avea de făcut?

Ai două optiuni, în funcție de ce te interesează mai mult:

  1. Tabere de vară. În cazul acesta, o să participi la un training despre cum să fii un lider de tabără și apoi, vei deveni parte din echipa care se ocupă cu acest lucru. Te poți alătura la două sau mai multe tabere. Este important să reușești să înveți în tot acest timp limba germană de bază sau măcar să ai voința de a o învăța.
  2. Lucru cu tinerii. Aici, ne dorim să ne implicăm în activități și proiecte de tineret locale, regionale sau internaționale. Te vei alătura unor workshopuri, vei ajuta pe partea de organizare. De asemenea, vei putea înțelege mai bine ce înseamnă programele europene prin prezentarea programului ESC, în cadrul anumitor târguri și îți vei putea ajuta colegii din birou.
  • Dacă ești interesat de ambele opțiuni, se poate să te alături amândurora. Noi te sfătuim să te focusezi doar pe una, din cauza programului scurt de desfășurare.
  • În ambele cazuri, am aprecia mult implicarea, propria inițiativă și voința de a posta pe rețelele noastre de socializare poze și videoclipuri.

Vrei să participi?

Trimite-ne o scrisoare motivațională și CV-ul tău la adresa de e-mail: sorin@curbadecultură.ro și volunteering@jw-awo.de

About the author

Anda Dumitrache

Leave a Reply