Vrei să explorezi Polonia?

ByCarla Duatis

Vrei să explorezi Polonia?

Partenerul nostru 3 Pietra din Lodz, Polonia, caută voluntari internaționali pentru proiectele lor în perioada septembrie 2022 – august 2023!

Stagiul poate fi de 6, 9 sau 12 luni și puteți alege între a face activități într-o bibliotecă sau într-o grădiniță organizând evenimente, făcând ateliere… lucrând împreună cu un grup de lucrători culturali experimentați! Vei putea, de asemenea, să îți pui în aplicare propriile idei!

Dacă ai între 18 și 30 de ani, dacă îți plac mediile interculturale și ești deschis la minte, dacă îți plac provocările și schimbările și ai un nivel de bază de limba engleză… Nu sta pe gânduri și aplică!

Vei locui într-un apartament cu mai mulți voluntari internaționali, vei primi o alocație de mâncare și bani de buzunar acoperită din banii de program, precum și asigurare, bilete de transport public și lecții de poloneză!

Dacă vrei să petreci câteva luni în al treilea oraș ca mărime din Polonia, completează acest formular https://forms.gle/eeQUoRf4vBYEPDre7 și, de asemenea, trimite cât mai repede o scrisoare motivațională și CV-ul tău în limba engleză la sorin@curbadecultura.ro!

Puteți verifica acest link pentru mai multe informații https://drive.google.com/file/d/1L2rYczpovLVz_hSfc6ui7JBN_f3Gz2Tb/view?usp=sharing

About the author

Carla Duatis

Leave a Reply