Comunicat de presă – Vânătoare de gunoi

ByOana Ungureanu

Comunicat de presă – Vânătoare de gunoi

Comunicat de presă
20 Iulie 2018

Vânătoare de gunoi

Că tot este vacanță de vară, voluntarii SEV și voluntarii locali ai Curbei de Cultură au organizat o vânătoare de comori și de.. gunoi! Aventura a avut ca loc de pornire sediul Curbei și s-a desfășurat împrejurul satului Izvoarele. Activitatea a avut ca obiectiv să învețe tinerii lucruri despre mediu și ecologie printr-o mulțime de jocuri și întrebări, dar și căutând o comoară!
Vor mai urma evenimente de acest tip pe care le vor voluntarii veniți să își împărtășească experiența pe acest subiect sunt nerăbdători să le organizeze!

Cu ajutorul voluntarilor SEV, copii din comuna Izvoarele au descoperit multe și  diverse jocuri și activități despre mediul înconjurător și separarea gunoiului și s-au distrat copios în timpul ăsta. Vânătoarea de comori distractivă și interactivă i-a făcut să învețe fără să își dea seama! Mulțumim lui Raimo, Kristine, Laura, Thibaut, Tim, Robert și Milena pentru organizare și lui Beatrice, Călin și Laura pentru ajutor și poze.

(vizualizați mai multe aici).

 

  

———————————————————————————————————————

. === Aceste activități sunt parte a proiectului „Building Youth Supportive Communities – Environment” [2017-2-RO01-KA105-037748], un proiect SEV cofinanțat de Uniunea Europeană și implementat de Curba de Cultură. ===

Curba de Cultură este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, dedicată învăţării nonformale, culturii şi oportunităţilor de participare ale tinerilor din mediul rural din România. Scopul asociaţiei este de a revitaliza mediul rural din România. Misiunea Curbei de Cultură este să contribuie la dezvoltarea adolescenţilor şi tinerilor ca parte integrantă din comunităţile în care trăiesc, folosind educaţia nonformală ca sistem complementar sistemului formal de educaţie.

Pentru orice informație sau dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea noastră ne găsiți pe următoarele canale:

Social media:

Websites:                www.curbadecultura.ro
http://evs.curbadecultura.ro/
Facebook pages:    https://www.facebook.com/Curba-de-Cultur%C4%83-153846781406285/
https://www.facebook.com/evswcurbadecultura/
Instagram:            https://www.instagram.com/curbadecultura/

About the author

Oana Ungureanu

I consider myself to be an activist and an adventurous and ampathic person. I study anthropology, while also being interested in whatever counts as social sciences, and in my free time I play video games or work on personal projects. /// Mă consider a fi un activist și o persoană aventuroasă și empatică. Studiez antropologia, fiind însă interesată de orice înseamnă științe sociale, iar în timpul liber mă joc jocuri video sau lucreaz la diverse proiecte personale.

Leave a Reply