Comunicat de presă – Miez de vară intercultural în Izvoarele

ByKristina

Comunicat de presă – Miez de vară intercultural în Izvoarele

Comunicat de presă
25 Iunie 2018

Cu ocazia Solstițiului de vară, Asociația Curba de Cultură alături de voluntarii ei SEV din cadrul proiectului Izvoarele Unveiled și voluntari locali au organizat un eveniment intercultural ce a avut ca scop îmbogățirea cunoștințelor participanților când vine vorba de alte culturi și țări. Desfășurat la Centrul cultural din Izvoarele, evenimentul a oferit oportunitatea de a afla lucruri noi prin ascultare de prezentări, participare interactivă și comunicare cu cei prezenți, precum și oportunitatea de delectare cu mâncăruri străine diverse preparate în casă.

Aproape la jumătatea anului, izvoaranii au avut ocazia de a gusta din tradițiile Belgiei, Argentinei, Estoniei, Poloniei, Cehiei și Portugaliei – țările din care vin voluntarii noștri SEV. Pe lângă prezentări interactive, jocuri și dansuri, voluntarii internaționali și-au răsfățat audiența cu mâncare tradițională din țările lor. Așadar am urat bun venit verii cu gura plină și i-am felicitat pe Tim, Raimo, Thibaut și Anna pentru primul lor eveniment intercultural iar pe Gabriel și pe Roman pentru cel de-al patrulea. Mulțumim Bianca, Mihai, Calin, Laura și Mihaela pentru traduceri și Centrul Cultural Izvoarele Prahova pentru găzduire pe durata vremii năzuroase. (vizualizați mai multe aici).

About the author

Kristina administrator

Yes, I have a Romanian name, but you write it with K. Very similar, with a tiny difference, just like I found Romania comparing to my home country, Slovenia. I could say that I just had a year of honeymoon – well a honey-year, then – with Romania. After coming here to do volunteering in the capital, I accidentally fell in love with its countryside, which is going to keep me here a little longer, trying to be of some help to Curba de Cultură’s mission.

Leave a Reply