Comunicat de presă – Lansare oficială a documentarului Izvoarele Unveiled la Curba de Cultură

ByKristina

Comunicat de presă – Lansare oficială a documentarului Izvoarele Unveiled la Curba de Cultură

Comunicat de presă
30 Mai 2018

Premiera oficială a filmul documentar creat în cadrul proiectului Izvoarele Unveiled (Descoperind Izvoarele), ce poartă același nume de altfel, a avut loc la data de 30 Mai 2018 chiar în grădina Curbei de Cultură. Voluntarii SEV din cadrul proiectului au povestit despre munca și viața lor aici, precum și despre cum au comunicat cu oamenii din comuna Izvoarele, aceștia fiind invitați de onoare la eveniment.

Pe 30 mai am găzduit în propria grădină evenimentul de lansare al filmului documentar Descoperă Izvoarele. Invitați de seamă am avut chiar gazdele pentru mai bine de un an ale voluntarilor noștri SEV și anume tănticile din comună care și-au deschis casele și sufletele pentru ei. Întâlnirea a constituit un moment de revedere și rememorare a poveștilor și aventurilor din anul ce s-a scurs, dar și o formă de încheiere, deoarece Alba, Isabella, Roman și Gabriel urmau să seîntoarcă în țările lor foarte curând.

Documentarul despre comuna Izvoarele se poate viziona aici.

Mulțumim Estelle pentru o suită de fotografii minunate!
(vizualizați mai multe detalii despre eveniment pe facebook: aici)

Resurse pe Izvoarele Unveiled (Descoperă Izvoarele):

Film documentar:    https://tinyurl.com/y94ygdnp
Website:                  http://discoverizvoarele.ro/
Monografie:            https://tinyurl.com/yapor72s

 

About the author

Kristina administrator

Yes, I have a Romanian name, but you write it with K. Very similar, with a tiny difference, just like I found Romania comparing to my home country, Slovenia. I could say that I just had a year of honeymoon – well a honey-year, then – with Romania. After coming here to do volunteering in the capital, I accidentally fell in love with its countryside, which is going to keep me here a little longer, trying to be of some help to Curba de Cultură’s mission.

Leave a Reply