Comunicat de presă – Crăciun Internațional cu Asociaţia Curba de Cultură și voluntarii ei SEV

ByKristina

Comunicat de presă – Crăciun Internațional cu Asociaţia Curba de Cultură și voluntarii ei SEV

Comunicat de presă
26 Decembrie 2017

Cu ocazia Crăciunului, Asociația Curba de Cultură alături de voluntarii ei SEV din cadrul proiectului Izvoarele Unveiled și voluntari locali au organizat un eveniment intercultural cu scopul de a împărtăși ce înseamnă Crăciunul pentru fiecare și de a ne simți bine împreună. Seara a fost astfel una atât recreațională și distractivă, cât și educativă, având ceva pentru fiecare.

Evenimentul intercultural de Crăciun a reprezentat încheierea oficială a activităților Curba de Cultură pentru anul 2017. Pentru mai bine de trei ore, găzduiți de Centrul Cultural Homorâciu, am descoperit împreună cu adulți și copii de toate vârstele tradiții și particularități de Crăciun din țările voluntarilor noștri SEV, am desfășurat ateliere de decorat turtă dulce și de confecționat decorațiuni de Crăciun din lemn și nu numai. Am organizat de asemenea un Secret Santa și am ascultat colinde și cântece de Crăciun în timp ce am gustat mâncăruri specifice din țările reprezentate la eveniment. (vizualizați aici).

Mulțumim pentru sprijin în program și organizare eveniment lui Estelle, Roman, Isabella, Héloïse, Melanie, Gabriel, Alba și Stefanie. Mulțumi pentru suport, organizare și poze voluntarilor locali: Diana, Bianca, Cristina, Maria-Alexandra, Andreea, Calin, Mihai, Stefan, Laura, Beatrice, Danut, Sergiu, Mării și Zenaida. Mulțumim tuturor celor prezenți pentru participare, entuziasm și aplauze.

About the author

Kristina administrator

Yes, I have a Romanian name, but you write it with K. Very similar, with a tiny difference, just like I found Romania comparing to my home country, Slovenia. I could say that I just had a year of honeymoon – well a honey-year, then – with Romania. After coming here to do volunteering in the capital, I accidentally fell in love with its countryside, which is going to keep me here a little longer, trying to be of some help to Curba de Cultură’s mission.

Leave a Reply