Comunicat de presă – Orientare photo / Photo orientation

ByOana Ungureanu

Comunicat de presă – Orientare photo / Photo orientation

Comunicat de presă
23 August 2018

Orientare photo / Photo orientation

Voluntarii de la Curba de Cultură au profitat de faptul că încă este vară pentru a organiza o vânătoare de fotografii numai bună pentru oricine a vrut să își exerseze spiritual explorator. Desfășurat în jurul satului Izvoarele, evenimentul a fost plin de tot felul de locuri interesante, obiecte fascinante și peisaje fermecătoare  căutate special pentru acesta. Ziua a fost plină de aventură și distracție, iar câștigătorii vânătorii au primit chiar recompense!

 

 

 

 

 

 

Vânătoarea a avut o serie de sarcini de îndeplinit, de la a găsi locuri ascunse prin satul Izvoarele, la a aduna deșeuri, și de la a sta într-un picior până la a face fețe-fețe. Toate cu scopul de a explora satul și de a înțelege ce se întâmplă cu gunoaiele pe care le lasă trecătorii (fie ei localnici sau turiști) în urmă. Copiii s-au distrat și au învățat mai multe despre cât de simplu este de fapt să fii responsabil pentru curățenia locului în care trăiești. Mulțumim pentru orchestrarea evenimentului voluntarilor: Laura, Kristīne, Robert, Tim, Raimo, Adrianna, Baptiste, Thibaut, Anna, Robert și Călin.

(vizualizați mai multe aici).

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————

=== Această activitate face parte din proiectele SEV Building Youth Supportive Communities – Environment [2017-2-RO01-KA105-037748] și Community Volunteers 18/19 [2018-1-LV02-KA125-002120] proiecte axate pe educație pentru mediu și colectare selectivă a deșeurilor. Aceste proiecte sunt finanțate de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+ și implementate în România de Curba de Cultură. ===

Curba de Cultură este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, dedicată învăţării nonformale, culturii şi oportunităţilor de participare ale tinerilor din mediul rural din România. Scopul asociaţiei este de a revitaliza mediul rural din România. Misiunea Curbei de Cultură este să contribuie la dezvoltarea adolescenţilor şi tinerilor ca parte integrantă din comunităţile în care trăiesc, folosind educaţia nonformală ca sistem complementar sistemului formal de educaţie.

Pentru orice informație sau dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea noastră ne găsiți pe următoarele canale:

Social media:

Websites:                   www.curbadecultura.ro
                                    http://evs.curbadecultura.ro/
Facebook pages:      https://www.facebook.com/Curba-de-Cultur%C4%83-153846781406285/
                                     https://www.facebook.com/evswcurbadecultura/
Instagram:                https://www.instagram.com/curbadecultura/

 

 

 

 

 

About the author

Oana Ungureanu

I consider myself to be an activist and an adventurous and ampathic person. I study anthropology, while also being interested in whatever counts as social sciences, and in my free time I play video games or work on personal projects. /// Mă consider a fi un activist și o persoană aventuroasă și empatică. Studiez antropologia, fiind însă interesată de orice înseamnă științe sociale, iar în timpul liber mă joc jocuri video sau lucreaz la diverse proiecte personale.

Leave a Reply