Comunicat de presă – Ziua Comunei Izvoarele

BySorin Berbecar

Comunicat de presă – Ziua Comunei Izvoarele

Comunicat de presă
03 Iulie 2018

Cu ocazia Zilei Comunei Izvoarele, pe data de 2 Iulie, Asociația Curba de Cultură împreună cu voluntarii SEV din cadrul proiectului Izvoarele Unveiled și voluntari locali au organizat un eveniment de proporții în parcul din Schiulești.  Un principal obiectiv al acestei adunări a fost acela de a prezenta frumusețea și diversitatea comunei de aniversarea sa, precum și de a promova proiectul etnografic desfășurat de voluntarii SEV alături de studenți de la specializarea Antropologie – Universitatea București. Un alt scop al evenimentului a fost acela de a aduce izvorenii din toate generațiile împreună pentru a se bucura și a celebra.

Chiar dacă – mai bine zis pentru că – a fost o celebrare ploioasă a comunei anul acesta, ne-am adunat forțele locale și internaționale și am adus culori în parcul din Schiulești! Ateliere de graffiti, Vânătoare de comori, Jocuri de societate și promovarea activităților de vară, toate au fost dedicate tinerilor. Pentru întreaga comună am împărtășit rezultatele campaniei Descoperă Izvoarele (Izvoarele Unveiled) prin rezultate fotografice și nu numai și mai ales prin vizionarea documentarului creat în cadrul proiectului. Puteți găsi momente amuzante și pe instagram @curbadecultura și @discoverizvoarele.

Mulțumim Gabriel, Isabella, Heloise, Adrianna, Anna, Tim, Raimo, Baptiste, Thibaut, Laura, Alexandra, Danut, Calin, Beatrice pentru distracție și lui Estelle, Laura si Zenaida și pentru poze de toate felurile.

Mai multe poze din ziua comunei colorata puteti vedea aici. Detalii despre rezultatele proiectului Izvoarele Unveiled găsiți aici.

About the author

Sorin Berbecar administrator

More about me, what I do and what I like here: https://sorinberbecar.wordpress.com/

Leave a Reply